Huidige fractie

Tijs van der Zanden

Tijs van der Zanden

Voorzitter

Als voorzitter sta ik in nauw contact met alle verenigingen verbonden aan de universiteit. Ook ben ik het aanspreekpunt wanneer studenten verbeteringen of klachten hebben rondom de universiteit. Wil je meer weten over mijn functie? Klik dan verder.

Eveline Vullings

Eveline Vullings

Algemeen bestuurder Faciliteiten

Als algemeen bestuurder faciliteiten ben ik lid van de Commissie Financiën en Infrastructuur en focus ik me daarom op taken die te maken hebben met de campus en de faciliteiten die daarbij horen. Hierbij ga ik gesprekken aan met verschillende partijen om nieuwe initiatieven te bedenken en uit te werken voor de studenten. Meer weten over mijn functie? Klik dan verder!

Anne van den Boomen

Anne van den Boomen

Vice-voorzitter

Als vicevoorzitter ben ik intern de voorzitter van Front. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de campagne tijdens de verkiezingen. Wil je weten waar ik me nog meer mee bezig houd? Klik dan verder.

Charlotte Grimberg

Charlotte Grimberg

Dagelijks bestuurder

Als dagelijks bestuurder ben ik lid van alle drie de voorbereidende commissies van de universiteitsraad. Hierdoor kan ik je alles vertellen over de politieke zaken omtrent Tilburg University. Ik hou met verschillende dossiers bezig. Benieuwd welke? Klik dan verder!

Nina van der Steen

Nina van der Steen

Algemeen bestuurder Onderwijs

Als algemeen bestuurder onderwijs ben ik lid van de Commissie Onderwijs Onderzoek en Impact en focus ik me daarom op onderwerpen gerelateerd aan onderwijs en digitalisering. Hierbij ga ik gesprekken aan met belanghebbenden om nieuwe initiatieven te bedenken en uit te werken. Benieuwd naar mijn functie? Klik dan verder!