top of page

Huidige fractie

Suuz van Bommel

Suuz van Bommel

Voorzitter

Als voorzitter ben ik extern het gezicht van Front en sta ik in nauw contact met alle verenigingen verbonden aan de universiteit. Ook ben ik het aanspreekpunt wanneer studenten verbeteringen of klachten hebben rondom de universiteit. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de Social Media van Front en sta ik pers en media te woord! Wil je meer weten over mijn functie? Klik dan verder.

Meike Verwijmeren

Meike Verwijmeren

Algemeen Bestuurder Onderwijs

Als Algemeen Bestuurder Onderwijs ben ik lid van de Commissie Onderwijs, Onderzoek en Impact en focus ik me daarom op onderwerpen gerelateerd aan onderwijs, digitalisering, internationalisering en welzijn. Hierbij ga ik gesprekken aan met belanghebbenden om nieuwe initiatieven te bedenken en uit te werken. Benieuwd naar mijn functie? Klik dan verder!

Joëlle Verboom

Joëlle Verboom

Vice-voorzitter

Als vicevoorzitter ondersteun ik de voorzitter van Front. Daarnaast ben ik lid van de Commissie Financiën & Infrastructuur en focus ik me op taken die te maken hebben met de campus en de faciliteiten die daarbij horen. Hierbij ga ik gesprekken aan met verschillende partijen om nieuwe initiatieven te bedenken en uit te werken voor de studenten. Wil je weten waar ik me nog meer mee bezig houd? Klik dan verder!

Marinka Hack

Marinka Hack

Dagelijks Bestuurder

Als Dagelijks Bestuurder ben ik lid van alle drie de voorbereidende commissies van de Universiteitsraad. Hierdoor kan ik je alles vertellen over de politieke zaken die spelen omtrent Tilburg University. Ik houd me bezig met verschillende dossiers. Benieuwd welke? Klik dan verder!

Malon Drissen

Malon Drissen

Interne Zaken

Als Interne Zaken ben ik intern de voorzitter van Front. Ik zorg ervoor dat ik overal van op de hoogte ben en dat de organisatie draaiende blijft. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor hoe de verkiezingen worden neergezet. Ook ben ik de schakel tussen onze fractie en de medezeggenschapsvereniging. Benieuwd waar ik me nog meer mee bezig houdt? Klik dan verder!

Melvin Fenijn

Melvin Fenijn

Algemeen lid Universiteitsraad

Ik ben Algemeen lid van de Universiteitsraad. Ik neem deel aan de commissie Financien en Infrastructuur. Hierbij focus ik me op taken die te maken hebben met de campus en de faciliteiten die daarbij horen. Meer weten over mijn functie? Klik dan verder!

bottom of page