top of page

Huidige fractie

Image-empty-state_edited_edited_edited_e

Thomas van Neerrijnen

Voorzitter

Als voorzitter ben ik extern het gezicht van Front en sta ik in nauw contact met alle verenigingen verbonden aan de universiteit. Daarnaast ben ik ben ik lid van de Commissie Financiën en betrek ik me bij Duurzaamheid. Ook sta ik pers en media te woord! Wil je meer weten over mijn functie? Klik dan verder!

Image-empty-state_edited_edited_edited_e

Sam Slagboom

Algemeen Bestuurder Onderwijs

Als Algemeen Bestuurder Onderwijs ben ik lid van de Commissie Onderwijs, Onderzoek en Impact en focus ik me daarom op onderwerpen gerelateerd aan onderwijs, digitalisering, internationalisering en welzijn. Hierbij ga ik gesprekken aan met belanghebbenden om nieuwe initiatieven te bedenken en uit te werken. Benieuwd naar mijn functie? Klik dan verder!

Image-empty-state_edited_edited_edited_e

Laura Ruitenbeek

Vice-voorzitter

Als vicevoorzitter ondersteun ik de voorzitter van Front. Daarnaast ben ik lid van de Commissie Onderwijs, Onderzoek en impact en ben ik het aanspreekpunt wanneer studenten verbeteringen of klachten hebben rondom de universiteit. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de Social Media van Front! Wil je weten waar ik me nog meer mee bezig houd? Klik dan verder!

Image-empty-state_edited_edited_edited_e

Helene van der Geest

Algemeen Bestuurder Faciliteiten

Als Algemeen Bestuurder Faciliteiten ben ik lid van de Commissie Financiën & Infrastructuur en focus ik me op zaken die te maken hebben met de campus, de faciliteiten die daarbij horen en duurzaamheid. Hierbij ga ik gesprekken aan met verschillende partijen om nieuwe initiatieven te bedenken en uit te werken voor de studenten. Wil je weten waar ik me nog meer mee bezig houd? Klik dan verder!

Image-empty-state_edited_edited_edited_e

Sterre Schipper

Interne Zaken

Als Interne Zaken ben ik intern de voorzitter van Front. Ik zorg ervoor dat ik overal van op de hoogte ben en dat de organisatie draaiende blijft. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor hoe de verkiezingen worden neergezet. Ook ben ik de schakel tussen onze fractie en de medezeggenschapsvereniging. Benieuwd waar ik me nog meer mee bezig houdt? Klik dan verder!

Image-empty-state_edited_edited_edited_e

Renske van Gorp

Dagelijks Bestuur

Als Dagelijks Bestuurder ben ik lid van alle drie de voorbereidende commissies van de Universiteitsraad. Hierdoor kan ik je alles vertellen over de politieke zaken die spelen omtrent Tilburg University. Ik houd me bezig met verschillende dossiers. Benieuwd welke? Klik dan verder!

bottom of page